. Ο Κουτσούμπας έδειξε το δρόμο...

Τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη συνάντησή του με τον Τσίπρα και η μεθόδευση της κυβέρνησης να φέρει άρον – άρον τον εκλογικό νόμο στη Βουλή, δείχνει ότι το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό και αποδρομή.
Και η θέση αυτή του πρωθυπουργού να κάνει κάτι «αριστερό» για να δικαιολογήσει το ύφος του κόμματός του και να ηρεμήσει τα πνεύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει όλα όσα λέγαμε γι' αυτόν. Πρόκειται για έναν αδίστακτο αριβίστα που προσπαθεί να διασώσει το πολιτικό του μέλλον εγκλωβίζοντας το πολιτικό σύστημα σε ένα «μαγείρεμα» που δεν βρίσκει πουθενά στήριξη. 
Ακόμη και τα μικρότερα κόμματα, πλην του μπάρμπα Βασίλη που είναι περιφερόμενος θίασος, δεν θα δώσουν την ψήφο τους στο κυβερνητικό σχέδιο, ενδεικτικό της έλλειψης εμπιστοσύνης για το πρόσωπο του Τσίπρα.
Άλλωστε, ο Αλέξης τους την έχει φέρει κι άλλες φορές, γιατί να πιστέψουν τώρα τις καλές του προθέσεις;
«Ας κάνουμε κάτι αριστερό να δικαιολογήσουμε το... τίμιο ψωμί που τρώμε και τα ψηφαλάκια των... αριστερών που αρπάζουμε» είναι το σύνθημα του Τσίπρα ο οποίος πλέον βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από αυτό της χώρας. Ουσιαστικά επιχειρεί να κυριαρχήσει στον κεντροαριστερό, σοσιαλδημοκρατικό χώρο, καλύπτοντας και τα κενά που δεν μπορούν να γεμίσουν οι ολίγιστοι Φώφη και Θεοδωράκης. 
Χωρίς ένα καθαρό κεντροαριστερό κόμμα που θα αποτελεί το «αντίπαλον δέος» της ΝΔ μόνον ο Τσίπρας θα μπορεί να παίξει μπάλα στο κέντρο του πολιτικού γηπέδου και για να το πετύχει αυτό θέλει να έχει την βουλευτική δύναμη μέσω ενός καλοστημένου εκλογικού συστήματος.
Παράλληλα, έχοντας πάρει συμβουλές και από τους μεσαιοχωρίτες της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή τον Κ. Καραμανλή, τον Παυλόπουλο και τους άλλους, επιδιώκει να «ακυρώσει» πριν τη γέννησή τους, προσπάθειες που στόχο θα έχουν την «επιστροφή» του κέντρου σε σοσιαλδημοκρατικά χέρια κι όχι στα ψεύτικα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.

Όλα τα κόμματα, με πρώτη τη ΝΔ πρέπει μέσα στη Βουλή να καταγγείλουν το σχέδιο του κ. Τσίπρα και να τον ξεγυμνώσουν. Ο Κουτσούμπας τους έδειξε το δρόμο. Πρέπει να πουν ότι δεν έχει καμιά δουλειά τώρα να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια. Τώρα που ο σύμμαχος Ισπανός Ιγκλέσιας πάει για βρούβες, τώρα που η Ευρώπη στρίβει προς τα δεξιά ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να εγκλωβίσει τα κόμματα και τους πολίτες.

 Αυτό δεν πρέπει να το του επιτρέψουν. Πρέπει να αντικρούσουν τις δήθεν δημοκρατικές, αριστερές μπαρούφες που θα ξεστομίσουν στη Βουλή και ακόμη κι αν ο νόμος ψηφιστεί, πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός με τι ψεύτες, πολιτικούς εκβιαστές και αμοραλιστές έχει να κάνει.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.