.Τι αναφέρει το Ισλαμικό Κράτος στην ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε κι επίσημα την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στις Βρυξέλλες και είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 34 άνθρωποι. Την ανάληψη ευθυνής ανάρτησε η τζιχαντιστική οργάνωση στον επίσημο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.
«Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους άνοιξαν πυρ μέσα στο αεροδρόμιο του Ζαβεντέμ προτού πολλοί από αυτούς να πυροδοτήσουν τις ζώνες με τα εκρηκτικά ενώ ένας μάρτυρας πυροδοτούσε τη ζώνη με τα εκρηκτικά του στον σταθμό του μετρό του Μάαλμπεκ», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.
«Ένας μυστικός πυρήνας των στρατιωτών του Χαλιφάτου όρμησε εναντίον του σταυροφορικού Βελγίου, το οποίο δεν σταμάτησε να μάχεται το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις με ζώνες με εκρηκτικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς, με στόχο ένα αεροδρόμιο και έναν κεντρικό σταθμό του μετρό στο κέντρο των Βρυξελλών, της πρωτεύουσας του Βελγίου», αναφέρουν επίσης μεταξύ άλλων.
«Υποσχόμαστε στη συμμαχία των σταυροφόρων εναντίον του Ισλαμικού Κράτους ότι θα ζήσουν μαύρες μέρες σε απάντηση για την επίθεσή τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους», καταλήγει η ανακοίνωση του Ισλαμικού κράτους.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.