.Αντ. Σαμαράς: Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα

«Δυσάρεστη εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς «το αδιέξοδο που παρατηρήθηκε στη συνεδρίαση του Eurogroup». Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως η ρήξη δεν είναι λύση και ζητά από την κυβέρνηση να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί, όπως λέει, «το μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας».

 Μια διαπραγμάτευση, που όπως τονίζει, πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. «Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση» τονίζει ο κ. Σαμαράς.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

Ο Στ. Θεοδωράκης απάντησε στην πρόταση του κ. Σαμαρά ότι το Ποτάμι θεωρεί πως την ευθύνη των χειρισμών την έχει η κυβέρνηση και αυτή οφείλει να ενημερώσει τα κόμματα διαμορφώνοντας όρους για κοινή στάση.

Ο κ. Βενιζέλος απέρριψε, ουσιαστικά, την πρόταση και του είπε ότι πρέπει να αναμένουν την άμεση, επίσημη και σε βάθος ενημέρωση των κομμάτων από την κυβέρνηση

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.