.Δελτίο τύπου για το Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι

Αναβαθμισμένο ποιοτικά θα είναι εφέτος το «Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι», που διοργανώνεται από το Δήμο Ζωγράφου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ηπειρωτών Ζωγράφου, το Σύλλογο ΚρητώνΖωγράφου «Ο Καζαντζάκης», την Ένωση Ποντίων Ζωγράφου, το χορευτικό παραδοσιακό συγκρότημα του Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού και τη χορωδία του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών.

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ένα γιορτινό πολυθέαμα, διανθισμένο από τις αποκριάτικες παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας, θα «απλωθεί» σε πέντε πλατείες της πόλης ( Πλ. Ελευθερίας, Πλ. Μάχης της Κρήτης, Πλ. Τερζάκη, Πλ. Δημοκρατίας του Περού, πεζόδρομος – πρασιά Γ. Παπανδρέου όπισθεν ΙΚΑ Ζωγράφου).

Στη συνέχεια οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στην πλ. Αλεξανδρή (Γαρδένια) με καντάδες από το Σύνδεσμο Παλαιών Ζωγραφιωτών και μεγάλη συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τον Παναγιώτη Λάλεζα στο τραγούδι και τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο στο κλαρίνο.

Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015, θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα, στο Πάρκο Γουδή, με νηστίσιμα, λαγάνα κρασί και τη λαϊκή ορχήστρα του Βαγγέλη Κορακάκη.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.