.Συνεχίζει τις επαφές του στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί

Με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, συναντάται αυτή την ώρα ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί. Η συνάντηση, πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και γίνεται στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του κοινοτικού αξιωματούχου στην Αθήνα. Κατά τη συνάντηση θα εξετασθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιονομικά θέματα αρμοδιότητος του υπουργείου Εργασίας, καθώς και θέματα που αφορούν στην αγορά εργασίας και το ασφαλιστικό.

 Ακολούθως, ο κ. Μοσκοβισί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Ιω. Στουρνάρα. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην Αθήνα.

«Προφανώς υπάρχει μεγάλη πρόοδος τα τελευταία χρόνια και μήνες», είπε χθες ο κ. Μοσκοβισί, 
εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, 
όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία και τόνισε ότι κανείς στην Κομισιόν δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτήν την πρόοδο. Σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη για δομικές μεταρρυθμίσεις, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλες τις χώρες της ευρωζώνης, ενώ αναγνώρισε ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, τη μεγαλύτερη, όπως είπε, που έγινε ποτέ

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.