.Υπερβολικές οι αντιδράσεις

Το κλίμα που διαμορφώθηκε στις διεθνείς αγορές, δεν αντανακλά την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ούτε τις προοπτικές της, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. 
Όπως είπε ο κ. Χαρδούβελης, η χώρα μας έχει δημοσιονομικά αποτελέσματα, που της επιτρέπουν, μεθοδικά και λελογισμένα, να κάνουν βήματα αποκατάστασης των αδικιών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ψυχραιμία, η προσήλωση στους στόχους και η μέγιστη δυνατή πολιτική συναίνεση, μπορούν να μας οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση πολύ πριν το αναμενόμενο.

Αναφερόμενος στην τροπολογία, που έχει καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΕΝΦΙΑ και τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, ο κ. Χαρδούβελης ανέφερε, ότι η μείωση τόσο του κύριου όσο και του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ, αποτελεί στόχο της Κυβέρνησης, ενώ για τις αντικειμενικές αξίες, είπε, ότι ήδη μελετάται από επιτροπή η αναπροσαρμογή τους, ώστε να αντανακλούν τις συνθήκες της αγοράς.
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της Βουλής  κ. Απόστολου Κακλαμάνη ο οποίος υποστήριξε ότι «η χώρα πάει κάθε μέρα στα βράχια και ότι η ψήφος του είναι «ψήφος ανοχής στο μη χείρον» όπως χαρακτηριστικά είπε. "Για να εμφανιστούν οι κύριοι Σαμαράς και Χαρδούβελης ότι σκίζουν τα μνημόνια πριν τα σκίσει ο Τσίπρας δεν μπορεί η χώρα να πάει στην καταστροφή" υποστήριξε ο κ. Κακλαμάνης.
Για κυβέρνηση παραδομένη στους πιστωτές έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτιμώντας ότι η χώρα μας το 2015 θα γνωρίσει νέα μέτρα, νέες πιέσεις και νέες απορυθμίσεις που κατατείνουν στη διάλυση της οικονομίας και της κοινωνίας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.