.Βενιζέλος: Η Ελλάδα αλλάζει φάσεις

«Το θέμα είναι η Ελλάδα να μπει οριστικά στην πορεία προς την έξοδο και να καταλάβουν εντός και εκτός Ελλάδας ότι αλλάζουμε φάσεις» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτηθείς για τις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι, μετά την ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το 80% των δράσεων που έχουν ζητηθεί από τους δανειστές έχουν ολοκληρωθεί. Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε οτι εκείνο που έχει σημασία είναι να δώσουμε μήνυμα στον δημόσιο υπάλληλο ότι δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. 

Σύμφωνα με πηγές από το ΠΑΣΟΚ ο κ Βενιζέλος εντός της σύσκεψης  υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής του ασφαλιστικού, καθώς και κανένα θέμα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας και ότι οι κατοικίες φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών θα προστατευθούν.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες στη σημερινή συνάντηση δεν συζητήθηκε το ζήτημα των φορο-ελαφρύνσεων, ούτε των απολύσεων στο δημόσιο. 

Από την πλευρά του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, τόνισε ότι υπάρχει συνεννόηση με την τρόικα στο θέμα των κόκκινών δανείων και πως θα συναντηθεί την Παρασκευή για το θέμα με βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και κατ ιδίαν συναντήσεις του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τους Υπουργούς που θα συμμετάσχουν στην ελληνική αποστολή στη γαλλική πρωτεύουσα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.