.Αντιδράσεις για τον ανασχηματισμό

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ικανοποιημένο από τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης», τονίζουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, προσθέτοντας ότι «οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος συμφώνησαν στο πρόσωπο του Γκίκα Χαρδούβελη καθώς διαθέτει τα προσόντα να κάνει ουσιαστική δουλειά στη ολοκλήρωση της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για την οριστική έξοδο από την κρίση». 
«Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών, αλλά προσπαθεί να το προσπεράσει με έναν ανασχηματισμό που επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη εφαρμογή των δεσμεύσεών της έναντι των δανειστών, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κυβερνήσεις δεν κρίνονται από τα πρόσωπα αλλά από το περιεχόμενο των ασκούμενων πολιτικών. Αν το νέο κυβερνητικό σχήμα παραμείνει δέσμιο των πολιτικών εμμονών και των ιδεολογικών αγκυλώσεων που σημάδεψαν και το προηγούμενο, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ανασάνουν ούτε η κοινωνία, ούτε η οικονομία, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τον ανασχηματισμό.
«Παραμένουν ο Σημίτης στο Οικονομικών, οι γόνοι στην θέση τους, οι ΕΠΕΝ στο Υγείας , το ΠΑΣΟΚ στις μπίζνες και οι επίτροποι της τρόικα παντού» δηλωσε πριν απο λίγο μεσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
«Ο ανασχηματισμός επαναφέρει πρόσωπα ορκισμένα στην τρόικα, τοποθετεί πρόσωπα που έχουν ψηφίσει αμετανόητα τα μέτρα δυστυχίας του ελληνικού λαού και συνεχίζει την παράδοση του υπουργείου Οικονομικών στα φαντάσματα Σημίτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.
«Στόχος και του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι η υλοποίηση παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων, που προωθούνται στο πλαίσιο των μνημονίων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Μια κυβέρνηση για τα προεκλογικά τηλεοπτικά παράθυρα και όχι για λύσεις, χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.