.«Στόχος η εξάντληση της τετραετίας»

Σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια ζήτησε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους νέους υπουργούς, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Ο κ.Σαμαράς τόνισε οτι το νέο κυβερνητικό σχήμα συμβολίζει μια νέα μέρα για τη χώρα και έθεσε ως κύριο στόχο την έξοδο από την ύφεση . 
Παράλληλα, τόνισε ότι στόχος είναι η εξάντληση της τετραετίας. Ο πρωθυπουργός, υπενθύμισε ότι από τις αρχές Ιουλίου θα αρχίσουν ο συμψηφισμός των οφειλών του ΦΠΑ, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και η μείωση του ασφαλιστικού κόστους στον αγροτικό τομέα. 
Ο ελληνικός επέλεξε την σταθερότητα και την ολοκλήρωση της εθνικής προσπάθειας για την ασφαλή έξοδο από την κρίση, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Τώρα προτεραιότητά μας είναι η αποκατάσταση των αδικιών».

«Η κυβέρνησή μας δεν είναι δικομματική κυβέρνηση αλλά μία κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, που οφείλει να εξαντλήσει το χρόνο της χωρίς τεχνητά εμπόδια», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος. 

Για συνειδητή εξαπάτηση του ελληνικού λαού και για υπεράσπιση των συμφερόντων των δανειστών, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την ομιλία Σαμαρά στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Τίποτα απολύτως, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιβεβαιώνει τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για βιωσιμότητα του χρέους και έξοδο από την κρίση
«Καθ' υπόδειξη της Γερμανίας» θεωρεί τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.