.Με «όπλα» τα προεκλογικά σποτ

Με «όπλο» και τα προεκλογικά σποτ, σε κλίμα πόλωσης αρχίζει σταδιακά να εξελίσσεται η εκστρατεία από τα κομματικά επιτελεία για την τελική αναμέτρηση της αυτοδιοικητικής και ευρωπαϊκής κάλπης, απέναντι στις τάσεις αποχής και του ενδεχόμενου της χαλαρής ψήφου.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνουν την αντιπαράθεση, με τη Συγγρού να περνά το μήνυμα στα προεκλογικά βίντεο ότι «στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν κεφάλαια και επενδύσεις» και την Κουμουνδούρου να απαντά κάνοντας λόγο για ψεύτικο «success story». 
Τα σποτ, όμως, δημιουργούν ξαφνικά μεγάλο εσωκομματικό θέμα στο «Ποτάμι», καθώς αναφέρονται στην πρώτη φορά, κάνοντας λογοπαίγνιο ανάμεσα στην πρώτη σεξουαλική επαφή και την πρώτη φορά που ένας νέος ψηφίζει. 
«Κατάπτυστα», «κακόγουστα» και «σεξιστικά» τα χαρακτηρίζουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος Περικλής Βαλλιάνος και Βάσω Κιντή ζητώντας την απόσυρσή τους, ενώ η τελευταία μίλησε και για προσβολή των γυναικών. 

Έντονη αντίδραση όμως και από άλλα κόμματα. 

«Χυδαία και προσβλητικά για τις γυναίκες», χαρακτήρισε μέσω twitter τα σποτ του ποταμιού ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. 

Για «ακραία εκδοχή σεξισμού» κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας πως «χρησιμοποιούνται βάναυσα οι γυναίκες για να πουλήσουν ένα προϊόν».
Σε υψηλούς τόνους κινούνται οι υποψήφιοι για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου και Γιάννης Σγουρός, στην τελική ευθεία για το 2ο γύρο. Ο κ. Σγουρός, αρνήθηκε εμμέσως την πρόταση για debate με την ανθυποψήφια του, λέγοντας ότι «θα πρέπει πρώτα να του ζητήσει συγγνώμη για τις εις βάρος του λασπολογίες». Άμεση ήταν η αντίδραση της Ρένας Δούρου, η οποία του καταλογίζει πως έφτασε στο έσχατο σημείο να αρνείται την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών της Αττικής.

Στην πρώτη τους τηλεοπτική αναμέτρηση, ενόψει του 2ου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα εμφανιστούν αύριο στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα» οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.