.Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Να επαναθεμελιώσουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη χωρίς ηγεμονισμούς και αλαζονεία

«Απευθυνόμαστε σε δυνάμεις και εντός βουλής και εκτός βουλής για να συγκροτήσουμε και να επαναθεμελιώσουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη χωρίς ηγεμονισμούς, χωρίς αλαζονεία» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος . 

«Η πρότασή μας είναι ανοικτή κατά την άποψη μου και προς τη ΔΗΜΑΡ και προς το "Ποτάμι" -όχι όμως μόνο στα στελέχη, τους βουλευτές, αλλά προς την πλατιά μάζα των πολιτών που ανήκουν στον χώρο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Είναι η στιγμή αυτή μια μεγάλη ευκαιρία και για την παράταξή μας να προχωρήσουμε όλοι μαζί με κοινό στόχο να βγει η χώρα από τη μεγάλη αυτή κρίση με θετικό και προοδευτικό πρόσημο» σημειώνει ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει: «Στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε -αν θυμηθείτε ότι προεκλογικά έλεγαν όλοι ότι είμαστε στο 3,5% έως 4%- το γεγονός ότι σήμερα είμαστε στο 8% είναι ένας άθλος που αφορά όλους και κυρίως τους υποψηφίους μας που έτρεξαν και βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά και τους ανθρώπους της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, που θέλουν πραγματικά να υπάρχει αυτός ο χώρος, ο οποίος δημιούργησε τις εξελίξεις στη χώρα όλα αυτά τα χρόνια».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.