.Αλ. Τσίπρας: Το εκλογικό αποτέλεσμα θα διαψεύσει πολλούς

Μια σημαντική διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ θα προκαλέσει άμεσες πολιτικές εξελίξεις καθώς η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να κρατηθεί, εκτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα», ενώ για τις εθνικές εκλογές υποστήριξε πως όποτε και αν γίνουν, το κόμμα του θα είναι αυτοδύναμο.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Τσίπρας προέβλεψε ότι αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι ιστορικό και ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα διαψεύσει πολλούς και θα επιβεβαιώσει ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ λαϊκής βούλησης και επιλογών της κυβέρνησης.

Αν είναι μεγάλο το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα το αποτέλεσμα καταδικάζει τα κόμματα της κυβέρνησης θα σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα καταδίκης αυτής της πολιτικής, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι είναι διαφορετικό «να ζητάμε εκλογές με μία ψήφο διαφορά και διαφορετικά θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε εξελίξεις με μεγάλη διαφορά». 

Αν το αποτέλεσμα είναι μια συντριπτική ήττα για την κυβέρνηση, τότε αυτή δεν θα κρατηθεί ούτε μία μέρα, είπε χαρακτηριστικά.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.