.Καταγγελίες Κασιδιάρη για Μπαλτάκο

Οπτικοακουστικό υλικό από συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, και από το οποίο προκύπτει ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική, κατήγγειλε πως έχει στη διάθεσή του, ο εκπρόσωπος της Οργάνωσης. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι στο υλικό αυτό, ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσει η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κασιδιάρης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

Την άμεση παύση του κυρίου Μπαλτάκου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, ζητά ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, με ανάρτησή του στα social media, ενώ τη διερεύνηση της γνησιότητας του υλικού ζητούν όλα τα κόμματα. 
Την παραίτηση της Κυβέρνησης, ζητά ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.  
Εν τω μεταξύ, η Ολομέλεια της Βουλής με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την άρση ασυλίας τόσο του Ηλία Κασιδιάρη, όσο και των Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλη Αρβανίτη, Νίκου Κούζηλου και του Δημήτρη Κουκούτση. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.