.Οι Ρώσοι κατέλαβαν το τελευταίο πολεμικό πλοίο υπό ουκρανική σημαία στην Κριμαία

Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το τελευταίο πολεμικό υπό ουκρανική σημαία στην Κριμαία, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ. Περίπου μισή ώρα μετά την έναρξη της επιχείρησης, κατά την οποία ακούστηκαν εκρήξεις, πιθανόν χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, το ναρκαλιευτικό πλοίο Τσερκάσι ρυμουλκήθηκε από το ρυμουλκό Κοβέλ σε μια αποβάθρα στην όχθη της λίμνης Ντονουζλάβ, 

ανέφερε ο Σελεζνιόφ επικαλούμενος πηγές στην περιοχή. Τα μέλη του πληρώματος του σκάφους αυτού του ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσά τους, πρόσθεσε ο ίδιος.

Όταν οι επιτιθέμενοι είχαν ανέβει στο κατάστρωμα του Τσερκάσι το πλήρωμα είχε κλειστεί στο εσωτερικό του, είχε αναφέρει νωρίτερα ο Σελεζνιόφ σε μια ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, υπενθυμίζει το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Μετά την κατάληψη τη Δευτέρα μιας βάσης των Πεζοναυτών στη Φεοντόσια και του τελευταίου πολεμικού πλοίου που παρέμενε υπό ουκρανικό έλεγχο  την Τρίτη, οι Ρώσοι ουσιαστικά ελέγχουν πλήρως την Κριμαία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.