.Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ...

Ικανοποιημένη δηλώνει η κυβέρνηση μετά την ολοκλήρωση των πρώτων συναντήσεων με τους επικεφαλείς της τρόικας...

Παράλληλα επισημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ακόμη δρόμο, ενώ ήδη έχουν διαφανεί οι γραμμές άμυνας που έχει χαράξει το Μαξίμου σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία έναντι των απαιτήσεων της τρόικας.

Στο θέμα του δημοσιονομικού κενού για το 2014, όπως έγραφε χθες το naftemporiki.gr, η κυβέρνηση παρουσίασε τα στοιχεία  του πρώτου εννεάμηνου του 2013 για την πορεία των εσόδων τα οποία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή η οποία σύμφωνα με κύκλους που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους είναι πολύ πιθανό να κλείσει κοντά στο 1 δισ.

Στο μείζον θέμα των ΕΑΣ η χθεσινοβραδινή δήλωση Στουρνάρα έξω από το Μαξίμου ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα πρέπει να έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα δείχνει ότι το οικονομικό επιτελείο «παίζει» το χαρτί των παραγγελιών από το εξωτερικό προκειμένου να κρατήσει «ζωντανή» τη βιομηχανία.

Μάλιστα ο κ. Στουρνάρας επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι τις προηγούμενες ημέρες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει στείλει ένα mail που απέρριπτε την ελληνική πρόταση, ενέργεια που όπως είπε είναι στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.