.''KANENAΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

Κανείς δεν βγαίνει ωφελημένος από την παράλυση του κράτους, τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με ανακοίνωση ...
του Λευκού Οίκου.
«Κανείς δεν κερδίζει όταν οι οικογένειες δεν ξέρουν εάν θα καταβληθούν ή όχι οι μισθοί», είπε ο Ομπάμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, θα επικύρωνε ένα νομοσχέδιο σε περίπτωση που ψηφιζόταν από τους Ρεπουμπλικάνους στη Βουλή των Αντιπροσώπων για να καταβληθούν αναδρομικά οι μισθοί στους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους που τέθηκαν σε αναγκαστική αργία λόγω του κλεισίματος των υπηρεσιών τους.

«Ο νόμος αυτός, ωστόσο, από μόνος του δεν θα αντιμετωπίσει τις σοβαρές συνέπειες από το κενό χρηματοδότησης», τονίζεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου με την οποία καλείται ξανά η Βουλή να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο που έχει ήδη εγκριθεί από τη Γερουσία για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα πως το υπουργείο Οικονομικών δεν είναι σε θέση να συντηρήσει «τις βασικές του λειτουργίες» καθώς πολλοί εργαζόμενοι σε αυτό έχουν τεθεί σε αναγκαστική αργία μετά την παράλυση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης την Τρίτη.

«Αυτή είναι μια αρνητική συνέπεια αυτής της εντελώς άσκοπης απόφασης των Ρεπουμπλικάνων της Βουλής των Αντιπροσώπων να κλείσουν την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.