.Λαφαζάνη περίμεναν Κωνσταντοπούλου τους βγήκε!

Και ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη να διαφοροποιεί τη στάση του από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για την χρηματοδότηση των κομμάτων – η οποία υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή- τελικά ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτή που επέλεξε να... πάει κόντρα στο ρεύμα.
Ειδικότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε «παρούσα» κατά την τροπολογία, δημιουργώντας το σχετικό... σούσουρο στην αίθουσα της ολομέλειας, παραμένοντας επί της ουσίας πιστή στις αρχικές ενστάσεις της για τη νομιμότητα της συγκεκριμένης ρύθμισης.
Από την άλλη, το σημαίνον μέλος της αριστερής πλατφόρμας του κόμματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εντέλει επέλεξε το «ναι», παρότι είχε διαφωνήσει ανοιχτά και δημόσια με τη στάση του κόμματος. 

Μάλιστα, εξέδωσε και γραπτή δήλωση.. μεσούσης της ψηφοφορίας για να αιτιολογήσει τη στάση του και όπως υποστηρίζει αναγκάστηκε να την υπερψηφίσει με την δικαιολογία να μην δώσει – όπως υποστηρίζει – «την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό μπλόκ να αξιοποιήσει την διαφωνία του για να παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.