.Πολιτική θύελλα για τη δήλωση Τζιτζικώστα

Υπό τη σκιά των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Παρά τις διευκρινιστικές δηλώσεις του ιδίου, ότι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησε πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση παραίτησή του «λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους και ακραίας ανοησίας», στοιχεία -όπως αναφέρει η ανακοίνωση- απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη. 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Τζιτζικώστας υπεραμυνόμενος της απόφασής του να αποστείλει προσκλήσεις για την παρέλαση και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δυνητικά κάποιος άλλος περιφερειάρχης θα μπορούσε να αποκλείσει το ΠΑΣΟΚ μετά την καταδίκη Τσοχατζόπουλου.
«Όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλώντας τον κ. Τζιτζικώστα να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση.
Ο περιφερειάρχης ειχε στο μεταξύ εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.
«Η σιωπηρή στάση ανοχής που κρατά η ΝΔ καθώς και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που τη χαρακτηρίζει απλώς "γκάφα" δείχνουν ότι οι ακροδεξιοί θύλακες εντός του κυβερνητικού κόμματος καλά κρατούν», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ανοχή ορισμένων απέναντι στη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό καλά κρατεί», επισημαίνει με ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.