.Μήνυμα από Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα

Σαφές μήνυμα προς την τρόικα πως η Ελλάδα δεν προτίθεται να λάβει επιπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα στέλνει η Αθήνα, ενόψει της επικείμενης επιστροφής των επικεφαλής της τριμερούς στην πρωτεύουσα, καθώς, έπειτα από τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, τάχθηκε κατά νέων δημοσιονομικών επιβαρύνσεων. 
Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός διαμηνύει προς την τρόικα, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Σύμφωνα με το Έθνος, μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων. 
Η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, και αυτό αναμένει από τους εταίρους της. «Δεν εκβιαζόμαστε ούτε εκβιάζουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. «Δικαιούμαστε λύση σε ό,τι αφορά το χρέος, άμεσα, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο».
Ανάλογο το μήνυμα και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος δηλώνει στην Καθημερινή ότι πως η εμμονή της τρόικας για επιβολή νέων μέτρων δεν έχει ούτε πολιτική ούτε οικονομική λογική. 
«Νέο πακέτο στήριξης θα πάρουμε μόνο αν δεν συνοδεύεται με νέα δημοσιονομικά μέτρα», σημειώνει ο κ. Στουρνάρας, λέγοντας ταυτόχρονα «ναι» στο ενδεχόμενο λήψης διαρθρωτικών μέτρων.
Ορατό βλέπει τον κίνδυνο για νέα μέτρα με την επωνυμία των «διαρθρωτικών» ή των «στοχευμένων» η Δημοκρατική Αριστερά και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «με συνέπεια την περαιτέρω απομείωση των εισοδημάτων και την αποδιάρθρωση των κοινωνικών υπηρεσιών».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.