.ME ΜΗΤΡΟ-ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

Το μεγαλύτερη βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας έκανε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, πήρε τους βαθμούς με το 1-0 στο Λιχτενστάιν, αλλά... 
το σπουδαίο γεγονός ήταν άλλο: η Βοσνία έχασε το αήττητό της, ηττήθηκε εντός έδρας (Ζένιτσα) από τη Σλοβακία (1-0) και έτσι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Γίνεται αντιληπτό πως η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου διεκδικεί την απ' ευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η συνέχεια θα μοιάζει με θρίλερ, καθώς στο παιχνίδι μπήκε και η Σλοβακία.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 72' με πλασέ από κοντά του Μήτρογλου, ύστερα από γύρισμα του Τοροσίδη.
Η ελληνική ομάδα είχε και δύο δοκάρια: στο 67' σε κεφαλιά του Κατσουράνη(απέκρουσε και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γέλε) και στο 74' σε δυνατό σουτ του Νίνη.

Οι παίκτες του Σάντος δεν έπιασαν σπέσιαλ απόδοση, αλλά προφανώς μετρούν οι βαθμοί. Ο Μήτρογλου έχασε ευκαιρία στο 54' (κεφαλιά άουτ), έβαλε όμως το γκολ της νίκης, ενώ στο 60' ο πορτογάλος προπονητής εκνευρίστηκε πολύ όταν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη, δηλαδή) ο Χολέμπας επειδή διαμαρτυρήθηκε. Τελικά, η ισορροπία αποκαταστάθηκε λίγο μετά, όταν αντίκρυσε δεύτερη κάρτα και ο Ντ. Χάσλερ.

Η βαθμολογία του ομίλου: Ελλάδα 16, Βοσνία /Ερζεγοβίνη 16, Σλοβακία 12, Λετονία 7, Λιθουανία 5, Λιχτενστάιν 2.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.