."Δεν μπορεί να γίνει βιαστική συζήτηση για τους πλειστηριασμούς"

Διευρυμένη σύσκεψη με αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικας τον Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την κάλυψη των δεσμεύσεων και ζήτησε από τους υπουργούς τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Όσον αφορά το κρίσιμο θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι οι πλειστηριασμοί είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο θα δει προσωπικά και ότι δεν μπορεί να γίνει βιαστική συζήτηση.

Όλα τα υπουργεία έχουν υποχρεώσεις, χρειάζεται συντονισμός, και αυτό κάναμε σήμερα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.  

Τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι σημείωσε, μετά τη σύσκεψη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός συντόνισε τη δράση όλων των υπουργείων και ότι «θα είμαστε όλοι όπως πρέπει». 

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι διπλός: να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα και να αναπτύξει προϋποθέσεις για τα ζητήματα της ανάπτυξης, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.