.ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Κλιμακώνονται αντί να κοπάζουν οι βολές «γαλάζιων» βουλευτών προς τον υπουργό Οικονομικών για τη δήλωσή του περί «κόπωσης των βουλευτών που μπορεί να απειλήσει την κυβερνητική συνοχή». Ενδεικτικό είναι ότι...
σχεδόν το σύνολο των βουλευτών που έλαβαν τον λόγο στη χθεσινή συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα, όλοι είχαν να πουν μια...κουβέντα για την εν λόγω δήλωση.
Πιο αιχμηρή η τοποθέτηση του Νικ. Κακλαμάνη, ο οποίος, εν όψει του υπουργικού συμβουλίου που ακολούθησε, ζήτησε από τους παριστάμενους υπουργούς στην Ολομέλεια της Βουλής να μεταφέρουν στον κ. Στουρνάρα ότι «με τα όσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Νωρίτερα, ο Προκόπης Παυλόπουλος σε έντονο ύφος σημείωσε πως «οι βουλευτές της ΝΔ δεν αντιλαμβανόμαστε το κοινοβουλευτικό αξίωμα ως τεστ κοπώσεως αλλά ως άθλημα ευθύνης. Οι βουλευτές σταθήκαμε όρθιοι. Δεν έχουμε κόπωση αλλά προβληματισμό. Πρέπει και κάποιοι υπουργοί να δουν αν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Και αυτό θα πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο για όλους ανεξαιρέτως».

Από την πλευρά του ο Γ. Ορφανός ανέφερε πως «θα καταθέσω κάποιες προτάσεις για το νομοσχέδιο και εσείς θα κρίνετε αν είμαι κουρασμένος βουλευτής ή όχι», ενώ όταν ο Γ. Βλάχος είπε πως «κλείνω την ομιλία μου», ο Κ. Τασούλας από δίπλα τον ρώτησε «κουράστηκες;» και ο Γ. Βλάχος απάντησε: «Οχι δεν είμαι κουρασμένος, απλά σέβομαι τον χρόνο». Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μ. Ταμήλος είπε πως «κανένας δεν είναι αναντικατάστατος αν δεν πετυχαίνει τους στόχους του, ούτε ο Γ. Στουρνάρας».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.