.Στον Εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες που φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα οι 13 συλληφθέντες που φέρονται σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που αφορούσε κυρίως σε υποθέσεις ναρκωτικών .
Οι συλλήψεις έγιναν χθες μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου αλλά και σε περιοχές γειτονικών νομών Ρεθύμνου και Λασιθίου .

Καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψη τους αποτέλεσαν οι συνομιλίες τους μέσω κινητών τηλεφώνων, από τις οποίες οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν πληροφορίες τις οποίες αποκωδικοποίησαν ενώ με την υπόθεση η ΕΛΑΣ είχε ασχοληθεί περίπου τέσσερις μήνες .

Σύμφωνα με πληροφορίες στις μεταξύ τους, τηλεφωνικές, συνομιλίες αναφέρονταν στις δραστηριότητες τους με ? συνθηματικά χαρακτηρίζοντάς τους αστυνομικούς ως «συντέκνους», «σκύλους» και «φοράδες» ενώ τα άλλα συνθηματικά των συνομιλιών ήταν «τυρί» «ριφάκι ", "γίδα", "ζωοτροφή" και "μπάλα άχυρα" .

Για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και τη σύλληψη της αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης τονίζοντας ότι πολυμελές κύκλωμα που εξαρθρώθηκε απαρτιζόταν από 9 μέλη στο σκληρό πυρήνα του, και πλαισιωνόταν από δεκάδες ακόμη άτομα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.