.KONTΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ...

Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησαν τα επεισόδια εναντίον του υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο Αττικόν.
Μιλώντας στην ...
Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση το νομοσχέδιο για την ΝΕΡΙΤ ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Σ. Κεδίκογλου κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι τρέφει αντιπάθεια σε όσους έκαναν καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και ότι προτιμά τους κρατικοδίαιτους.

Ανέφερε ακόμη ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «αδυνατεί να πράξει το δημοκρατικώς αυτονόητο καθήκον της, να καταδικάσει την επίθεση στον Αδ. Γεωργιάδη», ενώ υποστήριξε ότι και στο Αττικόν και στην ΕΡΤ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».

Ο Σ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε ονομαστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη λέγοντας ότι «ονειρεύεται Σοβιέτ» της δεκαετίας του 1950.
Κατηγόρησε επίσης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο ότι έδωσε «ραντεβού εμφυλίου» στα γουναράδικα, ενώ επέκρινε και την βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σ. Σακοράφα σημειώνοντας ότι η φρασεολογία της δεν ταιριάζει στο δημοκρατικό τόξο.

«Είστε ο πολιτικά προϊστάμενος των καταστάσεων τύπου μονταζιέρας», του απάντησε ο Ν. Βούτσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διέψευσε ότι ακούστηκε το επίμαχο σύνθημα είτε στην ΕΡΤ είτε στο Αττικόν.

«Είστε ο μόνος και ο πρώτος που το λέτε», είπε στον Σ. Κεδίκογλου και του συνέστησε «αν δεν είστε απολύτως σίγουρος, είναι προβληματικό να αναφέρεστε. Ρίχνετε λάδι στη φωτιά».
Ο Σ. Κεδίκογλου επέμεινε ότι στην ΕΡΤ υπήρχε πανό και ακούσθηκε το σύνθημα, και ότι ο Αδ. Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι ακούγονταν συνθήματα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.