.Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που είχαν κηρύξει οι ομοσπονδίες τους.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία δηλώνουν κατηγορηματικά αντίθετοι με το μέτρο της κινητικότητας των υπαλλήλων, καθώς, όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για απόλυση. 

Επίσης, δηλώνουν αντίθετοι με τις συγχωνεύσεις αλλά και τις αλλαγές χρήσεις των νοσοκομείων, που προωθεί το υπουργείο Υγείας και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
 Ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να συναντηθεί με επιτροπή τους, και όπως είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, του απάντησαν ότι «δεν πρόκειται να συνομιλήσουν με τον υπουργό της μνημονιακής κυβέρνησης και συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους, από ό,τι άκουγα, με αναφορές ότι θα καταλάβουν νοσοκομεία».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε τη διαπίστωση ότι στη χώρα μας έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο να συνεννοηθούμε μεταξύ μας. «Ξεκαθαρίζω, πάντως, ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις. Θα τους εξηγήσω τον μηχανισμό και τον χρονικό ορίζοντα. Οι καλόπιστοι είναι βέβαιο ότι θα πειστούν. 
Οι κακόπιστοι και όσοι θέλουν απλώς να κάνουν αντιπολίτευση, προφανώς, θα συνεχίσουν να αντιδρούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.