.Αλ. Τσίπρας: Να επαναλειτουργήσει άμεσα η «Κατσέλης»

Την ανάγκη να επαναλειτουργήσει άμεσα το εργοστάσιο της εταιρείας «Κατσέλης» και να μη μείνουν άνεργοι οι 500 εργαζόμενοι, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση των εργαζομένων, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της. 

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το θέμα στη Βουλή, ενώ κατήγγειλε ότι «επειδή τα χρήματα για να διατηρηθεί η συστημική τράπεζα Eurobank -στην οποία έγινε πρόεδρος μόλις απέλυσε 500 εργαζόμενους και μετέφερε την έδρα της COCA-COLA 3E στο εξωτερικό ο κ. Δαυίδ- είναι χρήματα του ελληνικού λαού. Εμείς λέμε ότι θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, στον ελληνικό λαό». 

Ο άνθρωπος που σας πετάει στον δρόμο επειδή δεν μπορεί να βρει τρόπο να αποπληρώσει τα δάνεια στις τράπεζες και στη Eurobank, γίνεται πρόεδρος στην Eurobank, είπε ο κ. Τσίπρας. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «απίστευτη συμπαιγνία ανάμεσα στη διοίκηση του εργοστασίου και στους τραπεζίτες. Μια συμπαιγνία την οποία, αν δεν την ενθαρρύνει, σίγουρα την παρακολουθεί αμήχανα η κυβέρνηση». 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.