.Δ. Αβραμόπουλος: "Προσβολή για τον πολιτισμό" η άνοδος του αντισημιτισμού στην Ευρώπη

Η άνοδος του αντισημιτισμού στην Ευρώπη αποτελεί "προσβολή για τον πολιτισμό" τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην ολομέλεια του ετήσιου συνεδρίου της «Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής» (American Jewish Committee), στην Ουάσιγκτον.
Με φόντο την ελληνική σημαία και καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι "η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί". 

Επίσης, κάλεσε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο να επισκεφθούν και να επενδύσουν στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας. "Τώρα, είναι η στιγμή!", ανέφερε, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο είπε ότι "η Ελλάδα ήταν και θα είναι για πάντα αξιόπιστος και σταθερός παράγοντας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο".

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στη συνεργασία της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, ιδιαίτερα στον ενεργειακό τομέα, καθώς και στη συνεργασία των οργανώσεων αποδήμων των τριών χωρών. 

Αναφερόμενος στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, τόνισε ότι "οι εντυπωσιακές μειώσεις του ελλείμματος και η δημιουργία πλεονάσματος στο ισοζύγιο πληρωμών αναμένεται φέτος να οδηγήσουν σε μεγάλη ελπίδα. 

Μπορούμε να δούμε μια αχτίδα φως στην άκρη του τούνελ και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας έχει βελτιωθεί δραστικά. Ιδιωτικά και δημόσια κεφάλαια σε όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για επενδύσεις σε στρατηγικά έργα στην Ελλάδα".

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.