.«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να λείπει από πρωτοβουλίες με παγκόσμια επιρροή»


«Δεν μπορούμε να λείπουμε από τέτοιου είδους ομάδες και πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν παγκόσμια επιρροή και οι οποίες μπορούν να παίξουν κάποιον, έστω μικρό, ρόλο στα ελληνικά πράγματα», σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος 

αναφερόμενος στη συμμετοχή του κόμματός του στην Προοδευτική Συμμαχία, η οποία πραγματοποίησε το ιδρυτικό της συνέδριο χθες στη Λειψία, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια από την ίδρυση του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. 

Ο κ. Βενιζέλος εγείρει το ζήτημα της ισοτιμίας των κρατών-μελών στη λήψη αποφάσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ αναφέρει ότι η συμπλήρωση ενός έτους από τη συγκρότηση της ελληνικής κυβέρνησης «δίνει μια καλή ευκαιρία για αξιολόγηση προσώπων».

Σε συνέντευξή του στην ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle, ο κ. Βενιζέλος τονίζει ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να μετέχουμε σε όλες τις διεθνείς συσσωματώσεις και δικτυώσεις, γιατί πρέπει να επηρεάζουμε τους συσχετισμούς» και απορρίπτει τη συζήτηση περί ανταγωνισμού της Συμμαχίας με τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.