.Τι εκτιμά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Π. Αυγερινός

Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νοείται» εκτιμά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Αυγερινός.

Με συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», το μέλος της «ομάδας των τεσσάρων» που άνοιξε τον δρόμο στον Κώστα Σημίτη για την πρωθυπουργία και τη διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου προτείνει τη δημιουργία μιας «Ελιάς» με τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς και... του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παρασκευάς Αυγερινός σημειώνει ότι μια τέτοια πολιτική συμμαχία στον χώρο της Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να θεωρείται ρεαλιστική χωρίς τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ, που στη δεδομένη συγκυρία είναι το κόμμα το οποίο πρωταγωνιστεί στην Κεντροαριστερά.

«Δεν ξέρω αν η Ελιά πέτυχε στην Ιταλία για να την αντιγράψουμε, σίγουρα όμως αυτό που περιμένω είναι ένα ευρύ προοδευτικό σχήμα, που να γίνει και ρυθμιστής της πολιτικής ζωής. Και κάτι ακόμα: Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νοείται, αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει και τι υπόσχεται για το αύριο», σημείωσε.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ακόμη πως στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν θα γινόταν πρόεδρος του Κινήματος και μετέπειτα πρωθυπουργός.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.