.Νέο «μήνυμα» Βενιζέλου: Χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα

Την άποψη πως η εποχή των μονοκομματικών κυβερνήσεων ανήκει στο παρελθόν, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολιτικούς συμμάχους και τους αντιπάλους του.

Μιλώντας την Κυριακή σε παραγωγικούς φορείς της Εύβοιας, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως οι κυβερνήσεις συνεργασίας θα είναι μία «μακρά πραγματικότητα στην Ελλάδα», επιχειρηματολογώντας πως απαιτείται ευρύτερη κοινωνική συνοχή.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος έστειλε ένα νέο μήνυμα στους κυβερνητικούς εταίρους του, θέλοντας να τονίσει τη σημασία της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στον κυβερνητικό συνασπισμό: «χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία και σταθερότητα», είπε με νόημα ο κ. Βενιζέλος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο και για τη ανάγκη υιοθέτησης του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, το οποίο «πρέπει να είναι ένα κατά κυριολεξία εθνικό πρόγραμμα».

Μήνυμα αισιοδοξίας για τη χώρα

«Η Ελλάδα θα κάνει τη μεγάλη στροφή, θα πάει καλύτερα», δήλωσε επίσης ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως «η Ευρώπη είναι αναγκασμένη να αντιδράσει πολιτικά, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύ μεγάλη απειλή, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με δημοσιονομικά ή χρηματοοικονομικά εργαλεία, αλλά χρειάζονται και άλλου τύπου αλλαγές».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.