Το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου...Έγινε του… Ρασούλη!


Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στο Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ» έγινε «του Ρασούλη» !
Οι φίλοι του μεγάλου τραγουδοποιού-στιχουργού, γεμίσαμε ασφυκτικά την αίθουσα για να απολαύσουμε τα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη, «Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ, «Πότε Bούδας πότε Kούδας», «Νιώσε με» και τόσα άλλα αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα.
Τα τραγούδια ερμήνευσαν με πάθος και συγκίνηση, η κόρη του Ναταλία ,ο επί τριάντα χρόνια συνεργάτης του. Πέτρος Βαγιόπουλος, ο Λάμπρος Καρελλάς και ο Ορφέας Περίδης.
Ο Μανώλης Ρασούλης έφυγε απρόσμενα από κοντά μας πριν από δύο χρόνια. Ο στιχουργός, ο δημοσιογράφος, ο συγγραφέας, μα πάνω απ’όλα ο «ελεύθερος» άνθρωπος, που έλεγε πως «τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη σου ζωή» και έκανε πατρίδα του τη συνείδηση, όταν η Ελλάδα που αγαπούσε τον πλήγωνε, μας ταξίδεψε  χθες βράδυ και μας έκανε ξανά να ονειρευόμαστε.
Τη συναυλία, προλόγισε ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας κος Θοδωρής Κόλλιας και προσέφερε ένα συμβολικό ενθύμιο στην κόρη του Ρασούλη, αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της.
Παρευρέθηκαν , ο Δήμαρχος κος Κων/νος Καλλίρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χριστιάς , Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων,  και πλήθος θαυμαστών του δημιουργού.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.