.Σε τροχιά ρήξης Στουρνάρας-Μανιτάκης


Το υπουργείο Οικονομικών θα διαπραγματευτεί την συρρίκνωση του δημόσιου τομέα μετά από απαίτηση της τρόικας, επιβεβαιώνουν οι συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα.

Μεταξύ των υπουργείων παρατηρείται όξυνση μετά τις δηλώσεις κορυφαίου παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών πριν τη συνάντηση με την τρόικα, ότι το ζήτημα της κινητικότητας και των απομακρύνσεων στο δημόσιο προκαλεί προβλήματα κατά τις επαφές με τους δανειστές μας,. 

Παράλληλα ο ίδιος παράγοντας φέρεται να δήλωσε ότι στη συνάντηση με την τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών εκπροσωπεί την κυβέρνηση και για το θέμα του δημοσίου.

Μετά τα νέα που ήρθαν από το υπουργείο Οικονομικών, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισήμαναν με έμφαση ότι «αν παίρνει την ευθύνη ο υπουργός Οικονομικών ας βάλει και την υπογραφή του σε όσα συμφωνήσει με την τρόικα».

Πάντως, δεν αποκλείεται να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο υπουργείων, να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να υπάρξει αποκλιμάκωση της αντιπαράθεσης, όπως συμβαίνει συνήθως σε περιπτώσεις έντασης, που προκαλούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.