.Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των αιωνίων


Ο Παναθηναϊκός παρότι πήγε σαν αουτσάιντερ στο ντέρμπι, ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που μπορεί να αισθάνεται κι… αδικημένος, αφού ήταν καλύτερος, προηγήθηκε με γκολ του Φιγκερόα στο 73’ και ισοφαρίστηκε στο 87’ από τον Μήτρογλου.

Πως έπαιξαν:

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ξεκίνησε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τους εξής έντεκα: Τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια και τους Παπάζογλου, Μανωλά, Α.Παπαδόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. 

Στο κέντρο, ο Φέισα ήταν ο αμυντικός μέσος με τους Μανιάτη, Γκρέκο εσωτερικούς μέσους και στην επίθεση, οι Αμντούν,Φουστέρ στα άκρα, δίπλα από τον Τζεμπούρ που ήταν στην κορυφή.

Παναθηναϊκός: Ο Βονόρτας επέλεξε κι αυτός το 4-3-3. Ο Καρνέζης ήταν ο τερματοφύλακας και οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Μαρίνος παρατάχθηκαν στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. 

Στο κέντρο, ο Βιτόλο ήταν ο κόφτης και είχε δίπλα του τους Σο και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους, με τον Πορτογάλο σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση, οι Μπαρμπαρούσης, Σισοκό ήταν στα άκρα, δίπλα από τον Τοτσέ που έπαιξε στην κορυφή

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.