.Οξεία αντιπαράθεση Ι. Στουρνάρα και Μ. Βορίδη με τον Ν. Μαριά


Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του Μάκη Βορίδη (ΝΔ) με τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά, σημειώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, σχετικά με τον υψηλό φόρο θέρμανσης στο πετρέλαιο, όταν ο κ. Μαριάς χρέωσε ευθύνες στην κυβέρνηση για τον πρόσφατο θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα.

 «Ο κ. Μαριάς, σε μια έξαρση λαϊκισμού, συνέδεσε το τραγικό γεγονός του θανάτου των δύο φοιτητών, με την πολιτική της κυβέρνησης. 

Πρόκειται για φαινόμενο απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο για τις αξίες του ελληνικού λαού», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, υπενθυμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει δώσει πολλαπλάσια χρήματα ως επίδομα θέρμανσης από εκείνα που απορροφήθηκαν. 

«Από τα 80 εκατ. ευρώ που προϋπολογίσαμε το 2012 για επίδομα θέρμανσης, απορροφήθηκαν μόνον τα 6,4 εκ. ευρώ. Ο φόρος συνοδεύεται από κοινωνικά κριτήρια», υπενθύμισε ο κ. Στουρνάρας.

 «Και τι σημαίνει αυτό; Πως δεν έχετε ευθύνη;», διαμαρτυρήθηκε ο Νότης Μαριάς.

«Ζηλώσατε τη δόξα όλων αυτών των τυχάρπαστων που βγαίνουν στα κανάλια?», απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

«Τυχάρπαστος είστε εσείς. Έχετε ευθύνη. Και να πάψετε να λαϊκίζετε», ανταπάντησε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Να γράψετε στα Πρακτικά πως ο κ. Μαριάς κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για λαϊκισμό», παρενέβη ειρωνικά ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ).

«Να το γράψετε χίλιες φορές. Και να τοποθετηθείτε εσείς κ. Βορίδη για τον θάνατο των φοιτητών», απάντησε ο Νότης Μαριάς.

«Έχω συγκινηθεί και ζω με αγωνίες από δω και πέρα», σάρκασε ο Μάκης Βορίδης. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.