.Σύλλογος Ηπειρωτών Ζωγράφου...Μέσα στο κλίμα των εορτών της αποκριάς


Μέσα στο κλίμα των εορτών της αποκριάς αλλά και της πλούσιας ηπειρώτικης παράδοσης, η ομάδα του χορευτικού του δραστήριου συλλόγου Ηπειρωτών Ζωγράφου, διοργάνωσε το Σάββατο 2 Μαρτίου στην αίθουσα εργαζομένων του Δήμου, μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο γενικός γραμματέας κ. Αλέξανδρος Σπύρου καλωσόρισαν τους καλεσμένους και έδωσαν συγχαρητήρια στις κοπέλες και στα αγόρια του χορευτικού, καθώς και στον χοροδιδάσκαλό τους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν αλλά και για την επιτυχία στην διοργάνωση της  εκδήλωσης, που περιείχε και όμορφα αποκριάτικα δρώμενα.

Τα μέλη του χορευτικού και πολλοί φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν και χόρεψαν υπό τους ήχους του κλαρίνου, μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ Ηπειρώτισσες μέλη του συλλόγου και του χορευτικού, είχαν ετοιμάσει πίτες, τηγανίτες κι άλλα εξαιρετικά εδέσματα, συνοδευμένα από κεράσματα τσίπουρου, κρασιού και αναψυκτικών.


Μεταξύ των άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο Ηπειρώτισσες Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζωγράφου η ανεξάρτητη κα Αναστασία Μπότου με καταγωγή από την Θεσπρωτία και η κα Ελένη Σπ. Σαπρίκη με καταγωγή από την Άρτα, οι οποίες βρίσκονται πάντα κοντά στον σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις του.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.