.Ρύθμιση χρεών με αυστηρότερους όρους


Σε συνάντηση μεταξύ τεχνικών κλιμακίων των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και των δανειστών μας, που θα συνεδριάσουν από αύριο και όσες φορές απαιτηθεί, παραπέμπεται το ακανθώδες θέμα της ρύθμισης των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση -διάρκειας τριών ωρών- της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με τους επικεφαλής της τρόικας υπήρξε συμφωνία ως προς την ανάγκη νέας ρύθμισης χρεών, αλλά διαφωνία ως προς τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις δόσεις καθώς οι δανειστές μας ζητούν ενιαία αντιμετώπιση των οφειλών προς το δημόσιο με αυστηρότερους όρους απ αυτούς που προτείνει η ελληνική πλευρά.
Δεν υπάρχει εμπλοκή στο θέμα της διαθεσιμότητας δήλωσε ο υπ. Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, τον οποίο ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Εurogroup και τις επαφές του με τους επικεφαλής της τρόικας.
Με τους επικεφαλής της τρόικας θα συναντηθεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αύριο το πρωί στις 10 στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.