.Μέτρα ελέγχου της στάθμευσης των Ι.Χ. επί της Γεωργίου Ζωγράφου


Μέτρα ελέγχου της στάθμευσης των Ι.Χ. επί της Γεωργίου Ζωγράφου, αλλά και διευκόλυνσης με δωρεάν πάρκινγκ στο δημοτικό γκαράζ, ανακοίνωσε ο δήμος Ζωγράφου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθυστέρησης της λεωφορειακής γραμμής 235.

Μετά από επικοινωνία με τον ΟΑΣΑ και την αυτοψία που διενήργησαν οι υπηρεσίες του, επιβεβαιώνοντας το φαινόμενο της έντονης στάθμευσης και στις δυο πλευρές της Γ. Ζωγράφου, ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία διευθέτησης μιας χρονίζουσας κατάστασης, όπως την έχουν βιώσει όσοι (…δεν) εξυπηρετούνται με το 235.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ανδρέας Στεργίου:

-Η δημοτική αστυνομία αρχικά θα εμποδίζει τη στάση και τη στάθμευση Ι.Χ., χωρίς να βάζει κλήσεις κατά τις ώρες αιχμής.

-Εάν το μέτρο αυτό δε φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε εύλογο χρονικό διάστημα, η δημοτική αστυνομία θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βάζει κλήσεις στα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα.

-Εάν ούτε και με αυτό τον τρόπο υπάρξουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, θα τοποθετηθούν κορίνες κατά μήκος της Γ. Ζωγράφου, ώστε να μην είναι δυνατή ούτε η στάση ούτε και η στάθμευση.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, θα μειωθεί σημαντικά το κόστος στάθμευσης στο δημοτικό γκαράζ της Γ. Ζωγράφου 21, καθώς επίσης θα επιτρέπεται δωρεάν η ολιγόλεπτη στάθμευση σε αυτό.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.