.Ιστορική καταδίκη σε ισόβια


Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκαν οι τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης «μαμούθ» στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Τόσο ο κ. Παπαγεωργόπουλος όσο και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη ενώ ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνηςσε ισόβια και επιπλέον 9 χρόνα. 
Για «πολιτική δίκη» με αποκλειστικό κριτήριο «την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών», κάνει λόγο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε δήλωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του πολιτικού του γραφείου.

«Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. 
Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση του τέως δημάρχου.

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε. 
Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους», τονίζεται.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.