.Ο Μαραντόνα στη Ρώμη για να ρυθμίσει οφειλές στην εφορία


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφθασε τη Δευτέρα στην Ιταλία από το Ντουμπάι για να έχει συζητήσεις με τις αρχές της χώρας σχετικά με τη διαμάχη την οποία έχει με την εφορία για ποσά που οφείλει από την εποχή που αγωνιζόταν στη Νάπολι.
«Είναι εδώ, όπως υποσχέθηκε, επειδή αγαπά την Ιταλία και θέλει να διαβεβαιώσει τη δημόσια κοινή γνώμη, ότι ποτέ δεν υπήρξε φοροφυγάς», δήλωσε στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, ο νομικός σύμβουλος του Αργεντινού παλιού σταρ των γηπέδων, Ατζελο Πιζάνι.

Ο ίδιος είχε δηλώσει μέσα στο μήνα, ότι ο πελάτης του είχε καταλήξει σε συμφωνία με τις ιταλικές φορολογικές αρχές και πλέον είναι ελεύθερος να επισκεφθεί τη χώρα. 

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Μαραντόνα είχε εκδηλώσει σε μήνυμά του μέσω βίντεο την επιθυμία να συναντηθεί με τον Ιταλό Πρόεδρο, Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο, ώστε να του εξηγήσει την αθωότητά του στην υπόθεση.

Πάντως, αυτό που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, είναι ότι τα διάφορα δικαστήρια στα οποία εκδικάστηκε η υπόθεση, μεταξύ τους και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, 
έχουν καταλογίσει χρέος 40 εκ ευρώ στο Μαραντόνα, ενώ όλες οι προσφυγές του έχουν απορριφθεί. Στα ποσά αυτά συμπεριλαμβάνονται πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Σε παλαιότερη επίσκεψή του Μαραντόνα στην Ιταλία οι αρχές του είχαν κατάσχει δύο πανάκριβα ρολόγια χειρός (ρόλεξ) και ένα σκουλαρίκι με διαμάντι, καθώς και ένα χρηματικό ποσό που επρόκειτο να λάβει ως αμοιβή από την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.