.Συνέχεια στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Βίλα Αμαλία και την ΑΣΟΕΕ δίνει η ΝΔ


Με μία αιχμηρή ανακοίνωση αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία στα όσα είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, αλλά και την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, σχετικά με τις αστυνομικές επιχειρήσεις στη Βίλλα Αμαλία και στην ΑΣΟΕΕ.

«Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη Βίλα Αμαλία και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για... ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα... σκουπόξυλα», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Συγγρού.

«Προφανώς, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως αυτή που έχει, κατά δήλωσή του, και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για τις απόκριες... Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ως «πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας» περιέγραψε τα ευρήματα της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ ο κ. Π. Σκουρλέτης. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας ως «κουραφέξαλα», τονίζοντας ότι «αποδείχθηκε εντελώς ότι δεν υπήρχαν στοιχεία». 

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη «με πρόσχημα το παρεμπόριο επιχειρήθηκε να εμπεδωθεί ένα καθεστώς κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου». 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. προ πέντε ημερών, στο εσωτερικό της ΑΣΟΕΕ εντοπίστηκαν 17 σάκοι με προϊόντα παραεμπορίου, έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη, 40 κοντάρια, 50 κενά μπουκάλια και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.