.Διώτης: Αίτημα για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο επίμαχο "στικάκι"


Αίτημα για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο επίμαχο "στικάκι" που φέρεται να αντιγράφηκε στις 8 Ιουλίου2011, σκέπτεται να υποβάλλει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις στους δύο οικονομικούς εισαγγελείς και για νόθευση εγγράφου, τρίτο ερευνώμενο αδίκημα, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".

Ο Ι. Διώτης φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εμμένει στη γραμμή που είχε χαράξει από την πρώτη φορά που κλήθηκε για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης δύο αξιοποίνων πράξεων για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" και να μην αλλάζει όσα έχει ήδη ισχυριστεί στους εισαγγελείς, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πει ψέματα για την υπόθεση της λίστας που του παρέδωσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πρώην εισαγγελέας θεωρεί ότι οι ισχυρισμοί του δεν κλονίζονται από το εύρημα της έρευνας για την 8η Ιουλίου 2011, ημερομηνία "γέννησης" του USB, ενόσω ο ίδιος ήταν επικεφαλής στο ΣΔΟΕ. 

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, εξετάζει με το νομικό του σύμβουλο το ενδεχόμενο να ζητήσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να εξακριβωθεί αν και πώς θα μπορούσε κάποιος, εν αγνοία του, να παρέμβει στο επίμαχο ηλεκτρονικό αρχείο όσο το είχε στα χέρια του.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.