.Μετά από έξι ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου


Περισσότερο από έξι ώρες κράτησε η σημερινή σύσκεψη ανάμεσα στον πρωθυπουργό, το οικονομικός επιτελείο της κυβέρνησης, τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός επεδίωξαν να κλείσουν τα εκκρεμή ζητήματα για να προχωρήσει η αξιολόγηση της τρόικας, η οποία θα πρέπει να παραδώσει την έκθεση της προκειμένου στο Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου να αποφασιστεί η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.  

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή να προχωρήσει άμεσα το κυβερνητικό έργο με στόχο να κλείσει η συμφωνία με την τρόικα μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. 

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε: «Εγινε ένας πολύωρος συντονισμός, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την εκταμίευση της δόσης. 

Όπως ξέρετε, πρέπει να κατατεθεί πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, πρέπει να κατατεθεί προϋπολογισμός για να είμαστε έτοιμοι για την εκταμίευση της δόσης γύρω στα μέσα Νοέμβρη».  

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο έκτακτου Eurogroup, με θέμα την ελληνική κρίση, την προσεχή Παρασκευή, ο Γ. Στουρνάρας απάντησε: «Δεν το γνωρίζουμε ακόμα... Δεν νομίζω».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.