.Νέα έφοδος Χρυσαυγιτών σε λαϊκή


Μετά τη χθεσινή επίθεση ομάδας της Χρυσής Αυγής κατά αλλοδαπών μικροπωλητών στη Ραφήνα σειρά είχε σήμερα νέο ανάλογο περιστατικό στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με το aixmi-news.gr ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση γνωστό και ως «Καραϊσκάκης», επισκέφθηκε το πρωί την λαϊκή αγορά της πόλης και προέβη σε ελέγχους «νομιμότητας» σε μετανάστες μικροπωλητές.

Στη συνέχεια κατέστρεψαν τρεις πάγκους ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή κάποιοι αλλοδαποί τράπηκαν σε άτακτο φυγή όταν είδαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο πέρασμά τους άκουγαν θετικά σχόλια από μεγάλη μερίδα του κόσμου, μεταξύ των οποίων και νόμιμοι μικροπωλητές, ενώ στην περιοχή υπήρχαν δύο δημοτικοί αστυνομικοί και αρχικά ήταν εκεί ένας αστυνομικός και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.