.Ξαφνικός «έρωτας» της Μέρκελ για την Ελλάδα


Στροφή 180 μοιρών απέναντι στην Ελλάδα έχει κάνει η Αγκελα Μέρκελ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel θέτωντας πλέον ως κόκκινη γραμμή την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ. «Η Μέρκελ έχει αποφασίσει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ» γράφει χαρακτηριστικά το «Der Spiegel».

«Με μια απροσδόκητη στροφή η καγκελάριος Μέρκελ εγκαταλείπει τη μέχρι τώρα πολιτική της για την Ελλάδα. Θέλει πλέον σε κάθε περίπτωση να αποτρέψει μια έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη έστω κι αν πρόκειται να ωραιοποιηθεί η έκθεση της τρόικα», αναφέρεται στο άρθρο.

«Η έκθεση της τρόικας που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τους ελέγχους της αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι τέτοια που να μπορεί η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη. 
Και τότε το Φθινόπωρο θα μπορέσει το υπερχρεωμένο κράτος των Βαλκανίων να λάβει και πάλι χρήματα» γράφει ο συντάκτης του δημοσιεύματος. 

Παρ όλα αυτά ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι η Μέρκελ δεν θα αποδεχθεί τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. 

Επειδή η καγκελάριος δεν μπορεί να περάσει τρίτο πακέτο 
βοήθειας για την Ελλάδα από το Κοινοβούλιο, θα μπορούσαν οι επόμενες δόσεις του δανείου να είναι μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες, ενώ οι μεταγενέστερες μικρότερες.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.