.Ύδρα: Πολίτες εναντίον ΣΔΟΕ


Tον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τα εκτεταμένα επεισόδια στην Ύδρα με αφορμή τη σύλληψη καταστηματάρχη που συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου για φοροδιαφυγή χθες από άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας. Ένα κράτος το οποίο ολισθαίνει στη λιτότητα και ένας λαός που ακόμα και τώρα δεν θέλει να πληρώσει τους φόρους του» αναφέρει χαρακτηριστικά η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού Der Spiegel. 
Στο μεταξύ, στην Ύδρα βρίσκεται νέο κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, συνοδευόμενο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με στόχο να συνεχιστούν οι οικονομικοί έλεγχοι στα καταστήματα της περιοχής, εν μέσω διαμαρτυριών κατοίκων και ιδιοκτητών καταστημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στον κεντρικό δρόμο του νησιού.
Στο μεταξύ κανονικά θα συνεχιστούν τα δρομολόγια από και προς το νησί, μετά τις συνομιλίες του Υπουργείου Ναυτιλίας με την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Η seeways είχε απειλήσει με άρση των δρομολογίων για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας τόσο του προπηλακισμού εργαζομένων της, όσο και υλικών ζημιών που υπέστη το πλοίο της γραμμής, 
όταν κάτοικοι του νησιού εισέβαλαν στο πλοίο προσπαθώντας να εμποδίσουν μεταγωγή στον Πειραιά, ιδιοκτήτη εστιατορίου είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.
Νωρίτερα την Παρασκευή κάτοικοι του νησιού έκοψαν το ρεύμα στο Αστυνομικό τμήμα στο οποίο κρατούνταν ο συλληφθείς ιδιοκτήτης εστιατορίου αλλά και οι ελεγκτές της Οικονομικής Αστυνομίας που διενεργούσαν ελέγχους στο νησί

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.