.Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασιών

Ανοικτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, εφόσον, όμως, «...μεταβάλλει τη στάση του, αν απεγκλωβιστεί, δηλαδή, από τις ασκούμενες πολιτικές που σήμερα συνυπηρετεί, μπορεί να γίνει μέρος της προοδευτικής διακυβέρνησης», ανέφεραν τόσο ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος (στο STAR) όσο και ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρ. Μαχαίρας,σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (ΒΗΜΑ FM),τρία εικοσιτετράωρα πριν από το κρίσιμο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, που ξεκινάει τίς εργασίες του την προσεχή Πέμπτη το απόγευμα.

Ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ εκτίμησε ότι οι εκλογές είναι πιθανόν να γίνουν: «... αν οι ασκούμενες πολιτικές συνεχίσουν να είναι αυτές οι πολιτικές οι οποίες οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο, θα οδηγηθούμε εκ των πραγμάτων σε εκλογές», είπε.

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας δήλωσε:

«Η ΔΗΜΑΡ πολιτικά αυτόνομη και οργανωτικά αυτοτελής θα διεκδικήσει την κοινοβουλευτική παρουσία της και θα προωθήσει το πολιτικό σχέδιο που καταθέτει για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου».

Την συγκεκριμένη απάντηση έδωσε ο κ. Μαχαίρας όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Ρεπούση με τις οποίες τασσόταν υπέρ της κοινής εκλογικής καθόδου της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ. 


Εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι με τις αποφάσεις του συνεδρίου πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα πορεία για τη ΔΗΜΑΡ στη κατεύθυνση της συγκρότησης μιας προοδευτικής κυβέρνησης, όπου «αυτόνομα διεκδικεί το σχηματισμό ενός νέου μπλοκ εξουσίας με προοδευτικό σχέδιο διακυβέρνησης, στο οποίο χωρούν οι δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της πολιτικής οικολογίας και της ριζοσπαστικής Αριστεράς»,χωρίς να αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ.-

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.