.«Χτενίζουν» το λεκανοπέδιο για τα κρησφύγετα του Ν. Μαζιώτη

Ολόκληρη την Αττική, «χτενίζουν» κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για τον εντοπισμό κρησφύγετων του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής, που προηγήθηκε της σύλληψής του, το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι, και όπου τραυματίστηκαν επίσης ένας ειδικός φρουρός και δύο τουρίστες, ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής μπαίνουν και χώροι που συχνάζουν αντιεξουσιαστές, καθώς και συγκεκριμένα άτομα από τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν στοιχεία για τους συνεργάτες του Ν. Μαζιώτη.

Επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις για την υπόθεση έγιναν από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Δημήτρη Τσακνάκη.

Τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό φρουρό, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον οποίο συνεχάρη για τον ηρωισμό του κατά τη διάρκεια της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, είχε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.