.ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 1.054 ΚΙΛΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΡΕΝΤΗ...

Στην κατάσχεση κρεάτων συνολικού βάρους 1.054 κιλών προχώρησαν οι ελεγκτές  τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικών ελέγχων. Συγκεκριμένα, στους ψυκτικούς θαλάμους κρεοπωλείου στη Νίκαια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 κιλά πρόβειου, χοιρινού και βόειου κιμά...
κομμένου εκ των προτέρων, ενώ η κοπή πρέπει να γίνεται παρουσία του καταναλωτή. 

Στο ίδιο κατάστημα βρέθηκαν και παρασκευάσματα κρέατος και πουλερικών (γύρος χοιρινός, κοντοσούβλι και μπούτια κοτόπουλου) συνολικού βάρους 41 κιλών, τα οποία κατασχέθηκαν λόγω παντελούς έλλειψης σήμανσης. Επιπλέον το κατάστημα δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας παρασκευαστηρίου για τον συγκεκριμένο χώρο. 

Σε κατάστημα χονδρικής πώλησης κρεάτων στην κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη, κατασχέθηκαν 998 κιλά κατεψυγμένου βόειου κρέατος προέλευσης Γαλλίας  χωρίς σημάνσεις. 

Η επιχείρηση δεν διέθετε ακόμη την απαιτούμενη άδεια ανασυσκευασίας και επεξεργασίας  κατεψυγμένων κρεάτων για τον συγκεκριμένο χώρο.
Η τύχη των κατασχεθέντων τροφίμων, θα κριθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. 

Οι σχετικές κτηνιατρικές εκθέσεις κατάσχεσης, διαβιβάστηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.