.ΟΠΑΠ: Όταν η διοίκηση λειτουργεί υπέρ των εταίρων και εις βάρος των μετόχων

Στη σκιά των συνεχών αποκαλύψεων για τις αμοιβές των «συνεταίρων» του στα κρατικά λαχεία και για τις καταγγελίες και τα εξώδικα, στα οποία η ίδια η διοίκηση του οργανισμού έχει προχωρήσει εδώ και μήνες, αλλά και υπό τις πιέσεις του ΤΑΙΠΕΔ -που επιθυμεί να τελειώσει όπως όπως η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης-, συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ, με αντικείμενο την εξουσιοδότηση του προέδρου, Κώστα Λουρόπουλου, και των άλλων μελών, που εκπροσωπούν τον οργανισμό στην «Ελληνικά Λαχεία».

Στο εξώδικο του ΟΠΑΠ προς την Intralot, η διοίκηση του οργανισμού παραδέχεται ότι είναι υπερβολικό το ποσοστό 3,3% επί του τζίρου των Λαχείων, ως αμοιβή των δύο εταιρειών, Intralot και SG. Η ΟΠΑΠ φέρεται να έχει διαμηνύσει εδώ κι έξι μήνες στις δύο εταιρείες ότι το ποσοστό δεν θα γίνει αποδεκτό, αφού είναι - εκτός από μη αποδεκτό - «μη έννομο και πέραν της χρηστής διοικητικής πρακτικής».

Στην ουσία, με το εξώδικο αυτό δίνεται πλέον με τον πιο επίσημο και αυστηρό τρόπο ουσιαστικά μια τελευταία ευκαιρία στους «συνεταίρους» του ΟΠΑΠ να κινηθούν -αν μη τι άλλο- στα όρια της λογικής.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.