.Καινοτόμες υπηρεσίες για τους ανέργους από το νέο portal του ΟΑΕΔ


Τη δυνατότητα αυτόματης σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας, προσφέρει η νέα διαδικτυακή πύλη (portal) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εργοδότες που ενδιαφέρονται να προσλάβουν εργαζομένους μπορούν να αναρτούν αγγελίες κενών θέσεων εργασίας και όσοι αναζητούν εργασία να καταχωρούν τα βιογραφικά τους σημειώματα. 

Μέσω της μηχανής αναζήτησης κενών θέσεων εργασίας και βιογραφικών σημειωμάτων, πραγματοποιείται, ηλεκτρονικά, σύζευξη κενών θέσεων με τα βιογραφικά που έχουν καταχωρηθεί, σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια, καθώς και με ενημέρωση και των δύο μερών για τα αποτελέσματα της αναζήτησης. 

Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από τη μηχανή αναζήτησης του portal, είτε ανταλλάσσοντας στοιχεία για τις κενές θέσεις εργασίας και τις ηλεκτρονικές αιτήσεις που υποβάλλονται, 

είτε ελέγχοντας τα στοιχεία των ανέργων, μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών (web services) για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης ή για την έκδοση βεβαιώσεων ανεργίας και επιδότησης, με τη μεταφορά στοιχείων από τη βάση δεδομένων του Πληροφοριακού Συστήματος εξυπηρέτησης ανέργων και εργοδοτών.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.